Bezoek onze Lustrumconferentie op 5 juli 2019!

Op 1 juli 2014 startte de Bijzondere Leerstoel en de Academische werkplaats Sociaal Werk. Sindsdien is veel werk verzet voor de verwetenschappelijking van Sociaal Werk in Nederland. Prof.dr. René Schalk en Prof. dr. Tine Van Regenmortel hebben hard gewerkt aan de invulling en uitbouw van het onderzoeksprogramma, ondersteunt door de financiering van onze sponsoren. Hieronder de brochure die inzicht geeft in de resultaten van 5 jaar onderzoek.

Brochure Meerwaarde LS:AW druk

We willen deze mijlpaal met u samen vieren tijdens onze Lustrumconferentie “Samen sterk voor Sociaal Werk” op vrijdag 5 juli 2019. Tijdens deze conferentie kijken we terug, maar vooral ook vooruit naar de uitdagingen voor de komende jaren. Wetenschappers zullen verslag doen van hun bevindingen. Door middel van dialoogrondes zullen ook professionals vanuit de praktijk aan het woord komen. Uiteraard heffen we aan het einde van het programma het glas op de prestaties die geleverd zijn en nog gaan komen.

U kunt zich aanmelden via deze link: https://uvtapp.uvt.nl/tsb11/confms.payment_api.show_registration_page?v_event_id=-409932550